Miért nálam tanuljon franciául?

TÁVOKTATÁS  SKYPON

Az évek során megtanultam módszereimet az adott igényekhez és közönséghez igazítani.  Így jutottam el a mai időtakarékos világ által kedvelt praktikus TÁVOKTATÁSig, mely egyre inkább terjed Magyarországon, de a világ más tájain élő magyarok körében is. Praktikus, mert idő- s költséghatékony, ugyanakkor személyes s lehetővé teszi a különböző ritmusú s időbeosztású emberek számára is a tanulást.

Az új feladatok folyamatosan ösztönöztek  s ösztönöznek a mai napig is új eszközök kipróbálására. Fő törekvésem, hogy a kitűzött célhoz a lehető legrövidebb úton juttassam el tanítványaimat. Az eredményesség, hatékonyság elérése egy olyan hajtóerő számomra, mely nem hagyja kialudni, de még csak pislákolni sem a szenvedélyt, melyet szakmám iránt érzek. Minden újdonságra fogékony vagyok, s más, nem nyelvi vonatkozásban hallott ötleteket is szeretek adaptálni nyelvi célokra. A mindennapi életemben nehezen tűröm az egyhangúságot. Érthető hát, hogy a tanításban is folyton a változatosságra törekszem tanítványaim legnagyobb örömére.

Melyik táborba sorolná magát?

  • Ön nyelvtanfolyamra járt, de a 4-es 5-ös szint után kevés jelentkezőre hivatkozva nem indítanak további csoportot.

Forduljon hozzám!

  • Ön jó nyelvérzékkel rendelkezik, van némi szorgalma, s a francia nem az első idegennyelv az életében.

Várom Önt!

Egy év alatt felsőfokú nyelvvizsgát ajánlok a kezdő szintről indulva. Az általam diktált módszereket alkalmazva s a haladási menetet  tartva, heti 3X1,5 órában 12 hónap alatt eljuttatom a teljesen kezdő szinttől a felsőfokú DALF vizsga szintjéig. A módszer kipróbálva!!

  • Ön roppant elfoglalt, munkája miatt nincs módja rendszeres készülésre.

Tudok önnek hatékony megoldást!

Ne mondjon le a francia nyelv tanulásáról!  Saját, személyre szabott hanganyaggal tudom garantálni az ön fejlődését. Heti 2-szer 1 óra esetén már látványos haladást fog tapasztalni.

  • Ön szeretne ismét nyelvet tanulni, újra kezdeni, folytatni, tökéletesíteni eddigi tudását, de valami egyedire vágyik.

Feltétlenül próbálja ki az én módszereim egyikét! Egy próbaóra nem mutatja meg a munkamenet egészét, de apróbb betekintést mutathat a titokba.

  • Ön már többször nekifutott egy-egy nyelvnek, de tanulásuk nem zárult túl nagy eredménnyel.

Nyugodjon meg, nem Önben van a hiba, hanem a tanulási módszerében. Ajánlok Önnek olyan módokat, melyekkel a befektetett energiája az eddigieknél jobban megtérülhet.

A francia tanításon túl

Amit még nyújtani tudok tanítványaimnak a francia nyelv rejtelmeinek átadásán túl, az egy kellemes környezet, baráti hangulat, teázás, sok-sok ötlet ahhoz, hogyan tanuljunk a legeredményesebben nyelveket.

Az élet olykor követhetetlen sodrása miatt  felzaklatva, elszomorodva, gondterhelten érkezőket pár perces lazító, személyes beszélgetéssel, apróbb tanácsokkal, és humorral készítem elő az új információk befogadására.

Ezúton is megköszönöm azt a rengeteg bizalmat, mellyel eddigi munkám során megtiszteltek kedves tanítványaim.

Leave a Reply