Tevékenységi területeim:


Közép- és felsőfokú, általános-, illetve szakmaival bővített nyelvvizsgára készítés, érettségire, felvételire készítés, hosszabb-rövidebb tartózkodásra – tanulni, dolgozni, turistáskodni – francia nyelvterületre utazók „gyorstalpaló” felkészítése, idegen ajkúak  magyar nyelvre,  illetve francia nyelvre oktatása angol közvetítő nyelvvel. Adott nyelvi készség egyénre szabott fejlesztése.

TÁVOKTATÁS SKYPE-on, több éves gyakorlattal, éveken át kifejlesztett egyedi tananyaggal.

Ezen belül:

Diákok és felnőttek közép- és felsőfokú vizsgára készítése

BME, Origo, DELF és DALF, TCF nyelvvizsgákra készítés

Szakmaival  bővített középfokú nyelvvizsgára készítés gazdasági nyelvből

Az egyetemi, főiskolai diploma megszerzéséhez gyakran egy felsőfokú általános vagy egy középfokú szakmaival bővített nyelvvizsga szükséges. Ennek megszerzésében szeretnék segíteni.

Emelt szintű érettségi- és egyetemi felvételi előkészítő

Amennyiben Ön érettségizni kíván francia nyelvből alap- vagy emelt szinten, illetve tanulmányait francia szakon szeretné folytatni, érdemes az erre felkészítő órákat választani. A nyelvi tudáson túl a sikeres érettségihez edzeni kell a típusfeladatokra, eredményes felvételihez pedig  el kell sajátítani egy irodalmi alapszakszókincset, mely lehetővé teszi irodalmi szövegek és egyéb civilizációs témák megvitatását, elemzését, ami fontos része a követelménynek.

“Gyorstalpaló” nyelvtanulás

Elsősorban azoknak ajánlott, akiknek nagyon rövid időn belül van szükségük elboldogulni a mindennapi élet szituációiban francia nyelven. Ezeken az órákon csak az alapnyelvtanok megtanítására törekszem, s azonnal a társalgási nyelvre, a kommunikációra, s annak megértésére helyezzük a hangsúlyt. Itt tehát a szóbeliség irányába dől az egyensúly.

Hobby nyelvtanulás


Ha valaki csak a francia kultúrával szeretne ismerkedni a nyelven keresztül, élvezni, érezni szeretné annak ízét, olvasni vagy fordítani szeretne francia irodalmat, vagy bármi más egyedi célja van a franciával, neki megmutathatom az e célra gyűjtött csemegéimet…

Comments are closed.